HÍREK

„Kiskőrös Város sportjáért” díjat vett át Pecznyik Gábor labdarúgó és a HC Kiskőrös Alapítvány
2019-03-19 13:54:45
Kiskőrösön hagyományosan március 15-én a nemzeti ünnep alkalmából adják át a város legrangosabb kitüntetéseit. Ebben az esztendőben a „Kiskőrös Város sportjáért” díjat a HC Kiskőrös Alapítvány és Pecznyik Gábor labdarúgó vehette át.
A HC Kiskőrös - Hoki Klub Alapítványt 2006-ban hozta létre Szekeres Károly alapítványi elnök, valamint László Károly kuratóriumi tag és néhány lelkes kiskőrösi jégkorong kedvelő azzal a céllal, hogy szabályozott keretek között indulhasson el a jégkorong-oktatás és a közösségi élménykorcsolyázás városunkban. A 2019-es szezonban már 5 csapat, 4 korosztályban szerepel a HC Kiskőrös színeiben a Magyar Jégkorong Szövetség versenykiírásában. Komoly utánpótlás-nevelés folyik az alapítvány keretei között.
Pecznyik Gábor élete már kora gyermekkorában összefonódott a sporttal, azon belül is a labdarúgással. Édesapja, Pecznyik Sándor a kiskőrösi futballcsapat tagjaként gyakran vitte magával az edzésekre, illetve a meccsekre, a sportpályára. Tőle örökölte az sportág iránti elköteleződését. A Kiskőrösi Labdarúgó Clubnál 1978-tól volt igazolt játékos, a székesfehérvári, miskei kisebb megszakításokkal, valamint egy éven keresztül, 2003-ban a Kiskőrös-Stadler FC NB II-es csapatában, mint hivatásos sportoló rúgta a labdát. Jelenleg a KLC második csapatában játszik.
IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.