Online KábelTelefonkönyv

HÍREK

Hatodik alkalommal rendeztek teremtornát Pecznyik Sándor tiszteletére
2011-01-25 12:28:33
Január 22-én szombaton immár hatodik alkalommal rendezték meg a Városi Sportcsarnokban a Pecznyik Sándor Labdarúgó Emléktornát. Pecznyik Sándor több évtizeden keresztül kiemelkedő alakja volt a kiskőrösi labdarúgásnak. Előbb mint labdarúgó, később mint csapatvezető. Sokat tett azért, hogy az együttes a legalacsonyabb osztályból igen rövid időn belül visszakerüljön a megyei bajnokság élvonalába. A klub mindenki "Pekárjának" emléket állítva szervezi meg évről évre a Pecznyik Sándor Labdarúgó Emléktornát.
Ezúttal Kecskemétre került a kupa, hiszen a döntőben a KTE-Ereco B csapata legyőzte a Budapest-Lejóker gárdáját. A kisdöntőt a Soltvadkert nyerte, így övék lett a bronzérem, az Újpest B csapata pedig lecsúszott a dobogóról.
Ötödik lett a Kiskőrös LC gárdája, a sort a Solt csapata zárta.

A torna gólkirálya Füleki Antal lett 4 találattal, a legjobb kapusnak a kecskeméti Járvás Leventét választották, a legjobb játékos a Budapest –Lejóker csapatában szereplő Béres Ferenc lett, a legjobb hazai játékos díját pedig Markó Ádám kapta.

A díjak egy részét Pecznyik Sándor özvegye adta át, aki a Bp. Lejóker csapatától egy a játékosok által aláírt ferencvárosi mezt vehetett át.


IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.