Online KábelTelefonkönyv

HÍREK

Káposztás ételek főzőversenye
2018-06-15 18:47:58
RIPORTOK: Pataki Gyula, Fischerné Mónika, Opauszki Ede, Baranyai János, Benke László – mesterszakács, Kecskeméti János, Kothencz Lali, Nuszpel József, Filus Tibor, Torgyikné Danis Éva, Opauszki János Horhát Sándor
Ismét megrendezték a káposztás ételek főzőversenyét a Városalapítók Napján., mely az elmúlt években rendkívül népszerű eleme lett a három napos fesztiválnak. A káposzta igen változatos módon felhasználható, hiszen nemcsak friss saláta, hanem párolva köret, kolbásszal, apróhússal leves, rizzsel kombinálva egytálétel formájában is fogyasztható, de változatos főzelék, tésztaétel, sütemény, savanyúság is készíthető belőle. Táplálkozáskutatók akkor is ajánlják a káposzta étrendbe való beiktatását, amikor nem abból készül a főétel.
IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.