Online KábelTelefonkönyv

HÍREK

Guinness-rekord Kiskőrösön
2010-11-11 15:07:18
4 kamion, 50,5 tonna, 20 méter és egyetlen ember, Sinka Zsolt. Lélegzetelállító világrekord helyszíne volt november 7-én, vasárnap Kiskőrös.
Ma már csak a magyar Popeyként emlegetik. 29 esztendős, Szentesről származik, és hamarosan édesapa lesz. Ő Sinka Zsolt, aki vasárnap megdöntötte az „egy személy által történő közúti járműhúzás” magyarországi rekordját. Az eddigi csúcsot is ő tartotta, hiszen augusztusban három tűzoltó autót, azaz 41 tonna összsúlyt húzott 18 méter hosszan.

Zsolt dolgát megnehezítette, hogy egy olajfolton megcsúszott a lába, ám szerencsére tudott korrigálni, és apró lépésekkel megtartotta a lendületet.

A rekorder legutóbb a Szüreti Napokon járt városunkban, és nagyon jól érezte magát, emiatt is választotta a rekord-kísérlet helyszínéül. Emellett sokat köszönhet Turancsik Lászlónak.

A hihetetlen teljesítmény után Zsolt azt is elmondta, hogy újabb és újabb rekordok megdöntésére készül, hiszen úgy érzi ennél is több van benne, így ezt a szám szerint hetedik Guinness rekordot még ebben az esztendőben két újabb követi, talán éppen itt Kiskőrösön.

Jövőre pedig légi, és sínen futó járművet is szeretne húzni.

IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.