HÍREK

Továbbra is veretlen a Kiskőrösi NKSZSE
2010-04-28 11:40:47
Az alapszakasz utolsó meccsét sem engedte ki a kezéből a Kiskőrösi Női KSZSE , és hazai pályán magabiztos 33-20 arányú győzelmet aratott a Kerekegyháza SE együttese felett. Az északi csoportot magabiztosan hozó kőrösi lányok május 8-án hazai pályán kezdik a rájátszást a Csátesz SE ellen. A továbbiakban a már említett két csapaton kívül a Jánoshalma NKSZSE, a MIZSE KC, a Kiskunmajsa SE, és a KB AUTOTEAM van versenyben a bajnoki címért.
A mérkőzés elején 5-5-ig fej-fej mellett haladtak a csapatok, majd fokozatosan kijött a hazaiak fölénye, és elhúztak a mieink. A félidőben már 10 volt közte. A második játékrészben ott folytatták a kőrösiek, ahol a szünetben abbahagyták. Minden játékosát pályára küldhette Czérna János edző, a lányok pedig jó játékkal, és gólokkal hálálták meg a bizalmat.

A mieink végig uralták a meccset, és magabiztosságukra nagy szükség lesz a május 8-án kezdődő rájátszásban is, hiszen az eddigieknél keményebb, szorosabb összecsapások várhatók.

A záró szakaszba került hatosból kiemelkedik a Kiskőrösi NKSZSE és  halasi KB Autoteam, nagy valószínűséggel e két veretlen csapat között dől el majd a bajnoki cím sorsa, bár mindenki az ő skalpjukra pályázik.

A helyi lányok továbbra is heti két edzéssel készülnek, és ha az elmúlt hetekben mutatott formát sikerül konzerválni, akkor Czérna János szerint nem lehet gond a hajrában sem. A lányok tudják mi a dolguk, hiszen minden egyes győzelemért keményen megdolgoztak eddig is. - tette hozzá befejezésként a tréner.

IMPRESSZUM
Copyright © 2016 Kiskőrös Tv, Minden jog fenntartva.